carolinekempe

Annons

Lys upp tillvaron!

Bästa inredningstipset; Lampor!

 

Okej, de som varit hemma hos oss vet att vi har kass belysning i vardagsrummet. Alltså RIKTIGT kass. Förstår inte att vi bott här i över 1 år och fortfarande inte köpt någon vettig belysning där, haha. Skyller på att det “bara” är under det mörka vinterhalvåret som det märks. Annars lyser solen upp det rätt bra.

Men nu känner jag att det verkligen är dags att ta tag i. 

Jag kollade runt lite på taklampor på nätet och hittatde till min förtjusning (samt föga förvåning!) att Ellos Home har riktigt rintigt fina lampor till fullt rimliga priser! Hey liksom! Detta har jag totalt missat.

Kolla in den här tex;

 

image

SÅ fin. Jag dör lite så fin den är. Kan verkligen se hur den hade passat perfekt i vardagsrummet.

 

image

Eller den här… Men vi har nog lite för lågt i takhöjd tyvärr.

 

image

Fat i och för sig, visst är snyggt när lampan tar plats i rummet?! JA tack!

 

image

Eller så får det bli något mer spot-liknande, även om jag kan tycka de är lite tråkigt. Men den här tycker jag verkligen är ett snyggare alternativ!

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Annons
stats